Сахновщинська районна рада

Головна Довідник

64501, смт Сахновщина, вул. Шмідта,10. Тел. факс: (0-262) 3-19-60, E-mail. Офіційний сайт.

Час вступу до Асоціації: 19 червня 2009 року.

Керівництво Сахновщинської районної ради

Голова - ЛЕВЧЕНКО Віталій Віталійович. Тел. (0-262) 3-13-67.
Начальник організаційного відділу - Мусійченко Наталія Миколаївна. Тел. (0-262) 3-19-60.
Телефон для запису на прийом: (05762) 2-19-60. Прийом громадян здійснюється щопонеділка, з 8-00 до 12-00.

Новини Сахновщинського району

Вівторок, 17 вересня 2013 17:09
Сьогодні, 17 вересня, у Сахновщині святкують 70-річчя визволення від фашистських загарбників та 90-ту річницю утворення району. Привітати територіальну громаду зі
Вівторок, 20 листопада 2012 12:56