Первомайська районна рада

Головна Довідник

64107  м. Первомайський, вул. Леніна,16. Тел. факс: (0-248) 3-24-22, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 07 червня 2007 року.

Керівництво Первомайської районної ради

Голова - ТАТАРЕНКОВ Володимир Миколайович . Тел. (0248) 3-33-44. Телефон для запису на прийом: (05748) 3-24-22. Прийом громадян здійснюється щовівторка з 09.00 до 12.00, з 13.00 до 17.00.Адреса: м. Первомайський, вул. Леніна, 16, кабінет 46.
Заступник голови - Руденко Тетяна Олександрівна. Тел. (0248) 3-21-81. Телефон для запису на прийом: (05748) 3-24-22. Прийом громадян здійснюється щопонеділка з 09.00 до 12.00, з 13.00 до 17.00. Адреса: м. Первомайський, вул. Леніна, 16, кабінет 48.

Новини Первомайського району

П'ятниця, 09 вересня 2016 22:05
Напередодні нового навчального року три учбові заклади району отримали нові покрівлі.   26 серпня в селах Закутнівка та Киселі, а також в селищі Біляївка
Субота, 15 червня 2013 18:01