Куп'янська районна рада

Головна Довідник

63701, м. Куп’янськ, вул. Леніна, 3 тел.факс: (0-242) 5-17-42.  Веб-сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Керівництво Куп'янської районної ради

Голова - КІВШАР Геннадій Володимирович. Тел. (0-242) 5-17-42. Час прийому: 2-й і 4-й  понеділок місяця з 7.00 до 11.00. Вул. Леніна, 3, кабінет №5.
Заступник голови - Жукова Світлана Борисівна. Тел. (0-242) 5-17-42.
Час прийому: 1-й і 3-й понеділок місяця з 8.00 до 12.00. Вул. Леніна, 3,  кабінет №3.

Новини Куп'янського району

Неділя, 01 вересня 2013 19:45
27 серпня 2013 року у селі Кислівка Куп’янського району довгоочікуване свято для всієї територіальної громади – після реконструкції відкрито Музей історії с.
Вівторок, 20 листопада 2012 12:37
Відділ державної реєстрації актів цивільного стану по місту Куп’янську інформує. За 10 місяців 2012 року відділом (м. Куп’янськ. смт Ківшарівка та
Вівторок, 20 листопада 2012 12:36
За такою темою 16.11.2012 року на базі Подолянської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов семінар практичних психологів ЗНЗ Куп’янського району. Тема даного семінару обрана не