Краснокутська районна рада

Головна Довідник

62002, смт Краснокутськ, вул. К.Маркса,1. Тел. факс: (0-256) 3 -21-60, E-mail.

Керівництво Краснокутської районної ради

Голова - НІКІТЕНКО Микола Павлович . Тел. (0-256) 3-23-53. Час прийому: 2-а, 4-а середа місяця з 9 до 12 год. Місце прийому: Краснокутська районна рада, к. 9. Телефон для запису на прийом – 3-21-60.
Заступник голови - Гурін Іван Миколайович. Тел. (0-256) 3-13-92.
Час прийому: 1-й, 4-й понеділок місяця з 9 до 12 год. Місце прийому: Краснокутська районна рада, к. 8. Телефон для запису на прийом – 3-21-60.

Новини Краснокутського району

Вівторок, 20 листопада 2012 12:34
Рівень підготовки Краснокутського району до осінньо-зимового періоду 2012/2013 років становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%,
Вівторок, 20 листопада 2012 12:33