Коломацька районна рада

Головна Довідник

63100, смт Коломак, вул. Кірова,10. Тел. факс: (0-266) 5-64-73 (громадська приймальня), E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Керівництво Коломацької районної ради

Голова - КУЖЕЛЬ Володимир Іванович. Тел. (0-266) 5-61-60. Телефон для запису на прийом: (05766) 5-61-37.Прийом громадян здійснюється:щовівторка з 09.00 до 12.00.Адреса: вул. Леніна, 4-а, сел. Коломак; 1-й четвер місяця з 09.00 до 12.00
Адреса: приміщення Покровської сільської ради.
Заступник голови - Василенко Микола Григорович. Тел. (0-266) 5-61-60. Телефон для запису на прийом: (05766) 5-61-37.
Прийом громадян здійснюється:щопонеділка з 09.00 до 12.00.Адреса: вул. Леніна, 4-а, сел. Коломак;1-й четвер місяця з 09.00 до 12.00.Адреса: приміщення Різуненківського сільського клубу.

Новини Коломацького району

Середа, 22 травня 2013 17:57
На центральній площі Коломака, щоб відсвяткувати 20-ліття утворення Коломацького району, зібрались представники усіх територіальних громад. Зі святом земляків
Середа, 08 травня 2013 12:30