Кегичівська районна рада

Головна Довідник

64003, Харківська обл., Кегичівський район, смт Кегичівка, вул. Волошина, 50. Тел. (0-255) 3-17-56, факс 3-11-76. E-mail. Веб сайт.

Час вступу до Асоціації: засновник (2007 рік).

Керівництво Кегичівської районної ради

Голова - СТЕФАНЮК Лариса Вікторівна. Тел. (0-255) 3-18-95. Керуючий справами викоавчого апарату - Ломако Олександр Олександрович. Тел. (0-255) 3-11-76. Прийом громадян: кожен вівторок з 8.00 до 17.00. Третя субота щомісяця - з 8.00 - 12.00. Телефон для запису на прийом: (05755) 3-16-68.

Новини Кегичівського району

Середа, 25 лютого 2015 11:58
24 лютого 2015 року відбулось пленарне засідання позачергової ХLІІІ сесії Кегичівської районної ради VІ скликання. Депутати внесли зміни до районного бюджету на 2015
Субота, 15 червня 2013 17:57