Ізюмська районна рада

Головна Довідник

64309, м. Ізюм, пл. Центральна,1. Тел. факс: (0-5743) 2-12-39, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 31 березня 2009 року.

Керівництво Ізюмської районної ради

Голова - Чегринець Анатолій Іванович. Тел. (0-5743) 2-11-60.
Телефон для запису на прийом: (05743) 2-12-39.Прийом громадян здійснюється щовівторка з 07.30 до 12.00. Адреса: м. Ізюм, пл. Центральна, 1, кабінет 24.
Заступник голови - Мороз Валентин Іванович. Тел. (0-5743) 2-21-31. Телефон для запису на прийом: (05743) 2-12-39. Прийом громадян здійснюється щочетверга з 07.30 до 12.00.Адреса: м. Ізюм, пл. Центральна, 1, кабінет 21.

Новини Ізюмського району

Четвер, 06 жовтня 2016 14:48
5 жовтня в рамках конкурсу міні-проектів Харківської обласної ради «Разом в майбутнє» відкрито нову водонапірну башту в селі Іванівка Ізюмського району.   В
Субота, 16 березня 2013 20:03
Сьогодні відбулося пленарне засідання XXXI сесії Ізюмської районної ради. У ході сесії депутати прийняли рішення про скасування рішення XXX сесії районної ради від
Вівторок, 20 листопада 2012 12:10
Пріоритетним напрямком в економіці району залишається сільське господарство. Більш детально по цій галузі доповість начальник агропромислового розвитку Гуртов
Вівторок, 20 листопада 2012 12:07
22 серпня на номер «101» надійшло відразу 3 заявки на знешкодження застарілих боєприпасів в Ізюмському районі області. Їх було знайдено місцевими мешканцями біля

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;