Дворічанська районна рада

Головна Довідник

62702, смт Дворічна, вул. Радянська,8. Тел. факс: (0-250) 7-62-70, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Керівництво Дворічанської районної ради

Голова - Турбаба Галина Григорівна. Тел. (0250) 7-67-11, 7-62-93.

Начальник відділу з організаційних, кадрових і загальних питань - Грінаковська Юлія Леонідівна. Тел. (0250) 7-62-70, 7-62-70.

Новини Дворічанського району

Середа, 20 липня 2016 09:29
На днях у Дворічній пройшла міжнародна меморіальна наукова конференція. Тема конференції — «Сучасні проблеми екології, імунітету та ортобіозу в світлі наукових
Понеділок, 03 грудня 2012 15:24
30 листопада 2012 року в селищі Дворічна відбулася робоча зустріч, присвячена організації надання безоплатної правової допомоги населенню району. Це вже третя
Понеділок, 19 листопада 2012 20:42
15-18 листопада 2012 року у смт. Дворічна на Харківщині за підтримки районної державної адміністрації та районної ради відбувся тренінг «Базові навички у вирішенні
Понеділок, 19 листопада 2012 20:40
26 червня 2012 року у селищі Дворічна Харківської області відбувся круглий стіл на тему «Надання безоплатної правової допомоги вразливим групам населення

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;