Вовчанська районна рада

Головна Довідник

62504, м. Вовчанськ, вул. Леніна,73, тел. факс: (0-241) 4-27-80, E-mail.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Керівництво Вовчанської районної ради

Голова - СТЕПАНЕЦЬ Анатолій Вікторович . Тел. (0-241) 4-27-80. Прийом громадян здійснюється щосереди з 09.00 до 12.00,
кабінет голови районної ради.
Заступник голови - Круподеря Сергій  Петрович. Тел. (0-241) 4-54-45. Прийом громадян здійснюється щоп’ятниці з 09.00 до 12.00, 73, кабінет заступника голови районної ради

Новини Вовчанського району

Вівторок, 20 листопада 2012 11:44
2012.02.02 Перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко, голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, його заступник Ігор Шурма,
Вівторок, 20 листопада 2012 11:43
Рівень підготовки Вовчанського району становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%, водопровідно-каналізаційне господарство – 100%, агропромисловий

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;