Великобурлуцька районна рада

Головна Довідник

62600, смт Великий Бурлук, вул. Радянська,9. тел. факс: (0-252) 5-50-11. E-mail, Веб-сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Керівництво Великобурлуцької районної ради

Голова - ЖИЛІНА Олександра Федорівна. Тел. (0-252) 5-24-60, 5-50-11.  Прийом громадян проводиться кожну середу з 9.00 до 12.00. 1-й поверх, кабінет 14.
Заступник голови - Сорокін Василь Олександрович. Тел. (0-252) 5-36-00. Прийом громадян здійснюється щовівторка з 9.00 до 12.00. 1 поверх, к.18

Новини Великобурлуцького району

Понеділок, 19 листопада 2012 20:37
Рівень підготовки Великобурлуцького району становить: житловий фонд – 100%, теплове господарство – 100%, водопровідно-каналізаційне господарство – 100%,
Понеділок, 19 листопада 2012 20:35
В Великобурлуцькому відділенні Вовчанської МДПІ відбувся брифінг за участю в.о начальника Великобурлуцького відділення Вовчанської МДПІ - Людмили Василівни
Понеділок, 19 листопада 2012 20:34
Шипувате - село, центр Шипуватської сільської ради Великобурлуцького району. Село було засноване, за однією із версій, у 1716 році. За переказами назва походить від

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;