Вітання президента Асоціації Сергія Чернова з Днем незалежності України

Дорогі земляки! Щиро вітаю вас з нагоди головного свята нашої держави – Дня незалежності України!

Україна з моменту набуття незалежності досягла вагомих успіхів у процесі державотворення, утвердження принципів демократії, розвитку економічного потенціалу, збереження культури і давніх традицій.
Звісно, для держави 21 рік - це зовсім малий час, але впродовж нього Україна значно зміцнила свої позиції на міжнародній арені, продемонструвавши відкритість та готовність до інтеграційних процесів. Молодою державою з великими можливостями і прекрасним перспективами – такою сьогодні є Україна.

Тож хай свято Незалежності дарує усім нам надію та вселяє віру у власні сили, натхнення та енергію для звершень в ім’я розквіту нашої держави!

Президент Асоціації,
голова Харківської
обласної ради                                                           С.Чернов

У складі Асоціації об’єдналися 387 рад різного рівня, що складає 98,4% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 17 об’єднаних територіальних громад