Барвінківська районна рада

Головна Довідник

64701, м. Барвінкове, вул. Леніна,8,  тел. факс: (0-257) 4-18-33. Веб-сайт.

Час вступу до Асоціації: 13 вересня 2007 року.

Керівництво Барвінківської районної ради

Голова  - ЩОЛОК Валентина Семенівна
. Тел.  (0-257)  4-18-33. Прийом громадян: щопонеділка з 09.00 до 12.00.
Заступник голови - Баляса Наталія Василівна. Тел. (0-257) 4-18-34. Прийом громадян: щопонеділка з 09.00 до 12.00.

Новини Барвінківського району

П'ятниця, 22 лютого 2013 20:11
Сьогодні відбулось спільне засідання колегії Барвінківської районної державної адміністрації та зборів адміністративно-господарського активу району, яке
П'ятниця, 28 грудня 2012 09:24
26.12.2012 р. під головуванням В.Д. Яковенка першого заступника голови райдержадміністрації пройшло засідання комісії з питань надання в оренду земель
Неділя, 01 липня 2012 17:43
Пройшло розширене засідання Президії Барвінківської районної організації ветеранів, на якому виступали В.Я. Жадан, Б.Г. Гудим, Т.І. Потапенко, М.С. Шматок, І.П.
Неділя, 01 липня 2012 17:16
Проведена церемонія покладання квітів з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні та 71-ї річниці початку Великої Вітчизняної війни 1941-1945

На сьогодні у Асоціації об’єдналися 456 рад різного рівня (з 474), що складає 96 % від загальної кількості рад регіону:
-    Харківська обласна рада;
-    27 районних рад;