День Конституції депутати проводять на футбольному полі

Із вмінням згуртовуватись задля вирішення, як наболілих для громади питань, так  і в активному відпочинку, привітав сьогодні депутатів облради та міськради, працівників облдержадміністрації та міськвиконкому перший віце-президент - виконавчий директор Асоціації Микола Тітов, відкриваючи турнір з футзалу, приурочений до Дня Конституції та з нагоди Року спорту та здорового способу життя.

«Обласна та міська влада, депутати сільських та селищних рад – одна команда. Всіх нас об’єднує обов’язок  дбати про добробут територіальних громад Харківщини. А ще нас згуртовує бажання активним відпочинком відзначити  День Конституції на футбольному полі. Переконаний, наша солідарність у роботі і відпочинку завжди допомагатиме долати виклики сучасності», - звертаючись до присутніх, зазначив голова оргкомітету обласного турніру з футзалу серед команд депутатів, держслужбовців, працівників облдержадміністрації, міської ради Микола Тітов, даючи старт сьогоднішнім змаганням.

За ходом футбольного турніру також спостерігали та вболівали  заступник міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту і підготовки Євро-2012 Олександр Попов;  заступник начальника Головного управління облдержадміністрації у справах сім’ї, молоді та спорту – начальник управління у справах фізичної культури та спорту Сергій Христоєв;  заступник директора департаменту - начальник управління міськради з питань фізичної культури та спорту Вадим Артем’єв.