Рекомендації комунальним підприємствам в умовах карантинну

Зараз, коли пандемія COVID-19 прийшла в українські громади, потрібно зробити все можливе, аби стримати її поширення серед населення, зберігши тим самим життя українців.

Фахова команда епідеміологів організації «Інфекційний контроль України» на чолі з Андрієм Александріним, яка працювала у місті Житомир підготувала єдині регламенти превентивних заходів з точки зору епідеміологічних норм. Правильні превентивні кроки там, де можливе скупчення людей - на комунальних підприємствах критичної інфраструктури, підприємствах ЖКГ, транспорті, закладах торгівлі, аптеках, ОСББ, а також в офісах працюючого бізнесу – э запорука успіху.

Ці протоколи відпрацьовані спільно з Житомирським бізнес-клубом на реальних об'єктах і підприємствах Житомира, вони враховують помилки, яких зараз припускають майже всі при проведенні таких заходів.
За повідомленням фахової команди, застосування цих протоколів дозволить не помилитись в діях, робити всі заходи правильно, економити ресурси та використовувати їх ефективно.

Скачати протокол.

P.S. Рекомендації експертів не є вичерпними. Місцеві ради можуть розширювати або змінювати зазначені заходи.