У Коломаку відбудеться Ярмарок здоров’я

У суботу, 15 лютого, в приміщенні Коломацького Центру первинної медико-санітарної допомоги (вул Гетьмана І. Мазепи, 9) відбудеться Ярмарок здоров’я.

На заході мешканці та гості Коломаччини зможуть безкоштовно пройти експрес-діагностику  та отримати консультації фахівців щодо здорового способу життя та профілактики захворювань.

Ярмарок здоров’я» покликаний популяризувати та поширити знання мешканців громад у питаннях профілактики хвороб та збереженні власного здоров’я, - зазначила Христина Чайка, організаторка заходу, виконавча директорка «Українсько-Німецької Медичної Асоціації». - Проведення подібних заходів дозволяє людям пройти обстеження у різних фахівців в одному місці, а також поліпшує комунікацію між лікарями та пацієнтами”.

Відвідувачі Ярмарку зможуть поспілкуватися із сімейними лікарями, проконсультуватися з вузькими спеціалістами (онкологом-мамологом, дерматологом-онкологом, офтальмологом тощо), здати аналіз на визначення рівня цукру в крові, зробити кардіограму, ультразвукову діагностику серця  та отримати важливу інформацію про стан свого здоров'я.

Також кожний охочий зможе взяти участь у майстер-класі з надання першої невідкладної допомоги. Для маленьких відвідувачів працюватиме інтерактивний майданчик «Плюшевий лікар».

Стартує Ярмарок здоров’я о 10.00 і триватиме до 15.00 (Центр первинної медико-санітарної допомоги (вул Гетьмана І. Мазепа).

У складі Асоціації об’єдналися 382 ради різного рівня, що складає 96,7% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 18 об’єднаних територіальних громад