Посольство Німеччини надає фінансову підтримку мікро-проєктам технічного співробітництва

Посольство Німеччини в Україні щороку надає підтримку обмеженій кількості мікропроектів, які спрямовані на поліпшення умов життя вразливих верств населення. Йдеться про проекти, що реалізовуються протягом короткого терміну, як правило до трьох місяців. Необхідне обладнання для проектів закуповується в Україні.

Організації/установи/спілки/неурядові організації з Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Луганської та Запорізької областей подають заявки до Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина.

У співпраці з ініціативами громадянського суспільства та комунальними закладами, за умови надання ними власних суттєвих внесків, за минулі декілька місяців було, серед іншого, відремонтовано і переоснащено їдальні і кухні сільських шкіл, придбано терапевтичне і тренувальне обладнання для реабілітаційних центрів, проведено ремонт санвузлів і вікон у дитсадках і сільських школах, а також реконструйовано пральну кімнату міського притулку для громадян похилого віку.

Також і в 2020 році Посольство має намір підтримувати різні проекти шляхом надання часткового фінансування.

Заявки на отримання коштів можуть бути подані до 21 лютого 2020 року.

Докладнішу інформацію Ви знайдете у цій Пам'ятці.

Формуляр заявки (українською)

У складі Асоціації об’єдналися 382 ради різного рівня, що складає 96,7% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 18 об’єднаних територіальних громад