Вітання президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з Днем місцевого самоврядування

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Щиросердно вітаю вас із професійним святом!

В умовах децентралізаційної реформи в нашій державі місцеве самоврядування набуває все більш вагомого значення в архітектурі державного будівництва. Разом з тим, для кожного, хто працює у цій сфері, зростають нові професійні вимоги та виклики. Саме на місцеві ради покладається все більша відповідальність за соціально-економічний розвиток громад, створення комфортних умов для життя кожної родини.

Обравши своєю справою роботу у місцевому самоврядуванні, ви присвячуєте свої сили, інтелект і завзятість важливій державницькій справі, робите значний внесок у зміцнення інститутів демократії та становлення громадянського суспільства в Україні.

Переконаний, ми здатні подолати всі виклики та успішно завершити реформи, спрямовані на підсилення впливу самоврядування. Тож зичу наснаги та удачі в усіх починаннях, невичерпної енергії та завжди свіжих поглядів на існуючі можливості.

Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я, витримки, оптимізму, благополуччя. Хай ніколи не полишають віра, надія та любов, а людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу діяльність.

Президент Асоціації

Голова Харківської