У Мерефі відкрили скейт-парк та облаштували сквер

Депутат Харківської обласної ради, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Микола Тітов та керуючий справами виконавчого апарату Харківської обласної ради Сергій Клименко ознайомилися із реалізацією міні-проектів обласного конкурсу «Разом в майбутнє» у Мереф'янській ОТГ.

Так, у рамках реалізації міні-проєкту було облаштовано скейт-парк на території Мереф'янська ЗОШ I-III ст. № 3. Тепер дозвілля для 870 учнів школи стало ще більш різноманітним.

Бюджет проєкту склав 230 тис. грн, в тому числі кошти: обласного бюджету – 115,000 тис. гривень; районного бюджету – 103,500 тис. гривень; батьківської ради комунального закладу «Мереф'янська ЗОШ I-III ст. № 3» –
11,500 тис. гривень.

Також сьогодні було презентовано проєкт «Облаштування скверу імені Т.Г. Шевченка макетами об'єктів історичного спрямування для формування громадянської ідентичності жителів Мереф'янської громади», а рамках якого було встановлено два макета, опори та LED-підсвітки.

Бюджет проєкту склав 275 тис. грн, в тому числі кошти обласного бюджету – 137,500 тис. гривень;районного бюджету – 123,750 тис. гривень; ОСББ «Бджілка» – 13,750 тис. гривень.