Конкурс журналістських робіт “Кращі практики управління громадою на основі даних”

В Україні існує велика проблема з якісними та верифікованими даними на місцях, що підтверджує ряд міжнародних досліджень. Це не дає можливості провести якісний аналіз розвитку громади, побачити реальний сектор економіки та приймати ефективні управлінські рішення.

Для вирішення цієї проблеми ЦРІ за підтримки Програми "U-LEAD з Європою" реалізовує проект "Е-рішення для громад"(https://cid.center/e-solutions/). Мета проекту - перехід до Управління 2.0 на основі даних із використанням ІТ. Вже більше 30 громад-учасниць Проекту успішно рухаються до нового типу управління та прийняття ефективних рішень.

З метою дослідження та популяризації кращих практик з управління та розвитку громад через е-рішення на основі аналітики даних ЦРІ оголошує Всеукраїнський конкурс журналістських робіт.

До участі у конкурсі приймаються матеріали за чотирма номінаціями:

• онлайн-публікація;
  • стаття в друкованому ЗМІ;
  • радіоматеріал;
  • відеоматеріал.

Всі конкурсні матеріали мають бути попередньо переглянуті ЦРІ та опубліковані вперше у період із 26 серпня 2019 року по 1 листопада 2019 року у національних/регіональних ЗМІ.

Конкурсні роботи прохання надсилати на е-скриньку: press@cid.center до 1 листопада 2019 року включно. У темі листа необхідно вказати "ПІБ_конкурс журналістів".

Учасник може подати не більше однієї конкурсної заявки у кожній номінації.

Звертаємо увагу! Матеріали, які міститимуть інформацію рекламного характеру, будуть виключені з конкурсу.

За результатами конкурсного відбору передбачена фінансова винагорода.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться під час Першого в Україні Форуму, присвяченого управлінню на основі даних, який пройде за підтримки відповідних Комітетів Верховної Ради України, Міністерств, асоціацій органів місцевого самоврядування.

Додаткові запитання надсилайте на е-пошту: press@cid.center.

Проект "Е-рішення для громад" реалізується ЦРІ за підтримки Програми "U-LEAD з Європою".

Джерело