Запрацював сайт проєкту «Ефективна первинна медицина в громаді»

У Харківській області запрацював сайт проєкту «Ефективна первинна медицина в громаді в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Мета проєкту: сприяння розвитку первинної медичної допомоги в громадах Харківської області.

"Відтепер медики та керівники закладів первинної медичної допомоги, мешканці громад та представники місцевої влади зможуть у зручному форматі знайти багато корисної інформації - від актуальних новин в сфері медичної реформи до навчальних вебінарів, - зазначила менеджерка проєкту Анна Воротинцева.

За її словами, новий сайт має «інтуїтивний» дизайн, що значно скорочує час отримання користувачем необхідної інформації. Також тут можна отримати інформацію щодо реалізації проєкту, його грантових та навчальних програм.

Крім того, ресурс містить розділ «Корисні поради» для управлінців ЦПМСД та лікарів первинної ланки, а також розділ «Вебінари», які доступні в онлайн режимі.

"Цей матеріал допоможе розкрити більшу кількість актуальних для лікарів тем і пройти дистанційне навчання тим медпрацівникам, хто не має можливості брати участь у тренінгах проєкту", - зазначила Анна Воротинцева Анна.

Відвідати сайт можна за цією адресою: hromadahealthcare.org.

Довідково: Проект реалізується Харківською обласною радою у партнерстві з ГО «Агенція Змін «Перспектива», ГС «Українсько – Німецька Медична Асоціація» та Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області.

Проєкт створено задля розбудови ефективної первинної медико-санітарної допомоги у громадах Харківської області шляхом підвищення обізнаності громадськості про медичну реформу, навчання та консультування лікарів, керівників медзакладів та представників місцевого самоврядування, надання міні-грантів для покращення медичного сервісу та вивчення кращих місцевих та міжнародних практик.