Управлінців "первинки" Харківської області запрошують на стаді-тур до Мукачева

Проект «Ефективна первинна медицина в громаді» запрошує управлінців закладів первинної медичної допомоги Харківської області взяти участь у навчальному турі за темою «Сервіс» до м. Мукачева, який відбудеться з 17 по 20 вересня 2019 року. Дедлайн реєстрації: 27.08.2019.

Поїздка буде корисна посадовим особам, що призначені відповідальними за розвиток сервісу в закладі.

Зареєструватися можна за цим посиланням.

Докладніше про стаді-тур тут.

Витрати на дорогу, проживання та харчування частково покриває Проект.

Основні заходи в рамках візиту:

• Семінар-дискусія з директором КНП «ЦПМСД м.Мукачево» Євгеном Мешком «Сервіс як стратегічний пріоритет закладу: від стратегії до локальних ініціатив».
  • Презентація сервіс-менеджера закладу з питань оперативного управління сервісом. Фахівець поділиться досвідом впровадження основних інструментів управління сервісом, успіхами та невдачами на шляху запуску сервіс-програми.
  • Візит до кол-центру з обговоренням програми запуску кол-центру, аналізом основних причин звернень до операторів та роботи з ними.
  • Візит до тренінг-центру, де лідер цього напрямку поділиться перспективами розвитку цього напрямку.
  • Виїзд до ЦПМСД Полянської сільської ради для ознайомлення з досвідом сільської медицини Закарпаття.

Основною умовою участі є вже започаткована робота в закладі над впровадженням інструментів сервісу, адже приймаюча сторона очікує не тільки запитань, але й свого досвіду та ідей з боку нашої команди.

Під час візиту очікується обговорення учасниками своїх знахідок та спостережень, а після візиту створення плану впровадження інновацій в сфері сервісу.

Перевага буде віддаватися учасникам, ЦПМСД яких мають стратегію розвитку закладу та які брали активну участь у заходах проєкту.

Залишились питання? Напишіть на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Довідково. Проект "Ефективна первинна медицина в громаді" реалізується в рамках програми ЄС "Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини" та фінансується Європейським Союзом.

Проект реалізується Харківською обласною радою у партнерстві з Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області, ГО "Агенція змін "Перспектива" та ГС "Українсько-Німецька Медична Асоціація".