Ізюмське об’єднане управління Пенсійного фонду України Харківської області повідомляє

Ізюмське об'єднане управління Пенсійного фонду України Харківської області повідомляє, що у зв'язку із реорганізацією шляхом приєднання до головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 628 «Деякі питання функціонування органів Пенсійного фонду України» з 31 травня 2019 року вся кореспонденція буде прийматись тільки головним управлінням. Адреса головного управління Пенсійного фонду України в Харківській області: майдан Свободи, Держпром, 3 під'їзд, 2 поверх, м. Харків, 61022, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду