12 корисних вебінарів для сімейних лікарів та керівників"первинки" Харківської області

Проєкт «Ефективна первинна медицина в громаді», координатором якого є Харківська обласна рада, підготував для сімейних лікарів та керівників закладів первинної медичної допомоги Харківської області підбірку корисних вебінарів.

· Права та обов'язки пацієнта та лікаря в нових умовах - https://youtu.be/QiAUN0k-cng

· Як "оживити" стратегічний план: від планування до впровадження - https://yt2fb.in/v/Zz4kJ9nsmKY

· «Система роботи з персоналом» -https://www.youtubetofb.com/ytidrzG2Lz4Pny0

· Фінансово-економічні та юридичні засади господарювання закладу ПМД -https://www.youtube.com/watch?v=3BsBlT2Ngmk

· Правові аспекти розробки, затвердження та виконання фінансового плану комунальних некомерційних підприємств (КНП) - https://www.youtube.com/watch?v=LhDlsBvVziI

· Особливості складання колективного договора - https://www.youtube.com/watch?v=W0YARZ08SgA&t=55s

· Особливості ведення бухгалтерського обліку та звітності КНП - https://bit.ly/2VyR5aq

· Юридичні аспекти складання фінансового плану ЦПМСД - https://www.youtube.com/watch?v=LhDlsBvVziI&t=337s

· Окремі аспекти трудових відносин - https://bit.ly/2KjnhNO

· Стимулювання та мотивація персоналу - https://bitly.su/04kuCB

· Оптимізація доходів та видатків надавача ПМД - https://bit.ly/2UNWsFo

· Особливості організації приватної практики сімейного лікаря - https://bitly.su/iTPTMFv2

Детальніша інформація щодо діяльності проекту, навчальних програм та вебінарів викладена на офіційній сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/hromadahealthcare/

Контактна особа:

Ганна Воротинцева, менеджер проекту

тел.: +38 068 119 71 18.

Довідково: Проєкт «Ефективна первинна медицина в громаді» реалізується в рамках програми ЄС «Підтримка громадянського суспільства, місцевих влад та прав людини» та фінансується Європейським Союзом.

Проєкт реалізується Харківською обласною радою у партнерстві з Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області, ГО «Агенція змін «Перспектива» та ГС «Українсько-Німецька Медична Асоціація».