Асоціація вітає з ювілейним днем народження першого заступника голови обласної ради Віктора Коваленка

Шановний Вікторе Миколайовичу!

Сердечно вітаємо Вас з нагоди ювілейного, 55-го дня народження! Дякуємо за те, що незмінно показуєте себе як самовідданий та надзвичайно компетентний професіонал. Своєю плідною працею Ви робите вагомий вклад не лише в роботу найвищого представницького органу регіону, а й в розвиток усієї Слобожанщини.

Вас знають як людину ініціативну, яка завжди дотримується свого слова. Під Вашим керівництвом успішно розвивається обласна федерація футболу, тим самим популяризуючи на Харківщині спортивний спосіб життя.

Зичимо Вам нових здобутків, незгасної енергії та невтомності у повсякденній, відповідальній діяльності на благо українського народу, а Ваша творча енергія і життєлюбність, організаторський талант, відданість справі, професіоналізм нехай і надалі плідно допомагають розквіту Харківщини. Зі святом!

З повагою –

Виконавча дирекція