На Богодухівщині встановили новий дитячий спортивний майданчик

У рамках проекту «Щасливе дитинство», який є одним з цьогорічних переможців обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», у селі Крисине, що на Богодухівщині, встановлено новий дитячий спортивний майданчик.

Урочисте відкриття майданчику відбулося 29 червня та було приурочене до Дня села. Депутат Харківської обласної ради Микола Пушкар вручив переможцям конкурсу сертифікат про реалізацію проекту.

Міні-проект «Щасливе дитинство» був реалізований ОСББ «Нептун» за співфінансуванням Харківської обласної та Крисинської сільської рад.

На його реалізацію були виділені кошти: з обласного бюджету – 93,138 тис. грн; з Крисинського сільського бюджету – 83,825 тис. грн; внесок конкурсанта склав 9,314 тис. грн.

У складі Асоціації об’єдналися 387 рад різного рівня, що складає 98,4% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 17 об’єднаних територіальних громад