У Красноградському районі презентували чотири реалізованих міні-проекти обласного конкурсу «Разом в майбутнє»

Відвідав презентації впроваджених міні-проектів президент Асоціпації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Так, перемога у конкурсі дозволила відремонтувати актову залу Красноградського центру дитячої та юнацької творчості.

У рамках проекту виконані роботи з облаштування стін, стелі, підлоги, змонтоване освітлення, облаштовано сцену, прикріплені жалюзі, поставлено дві пластикові двері. Сума проекту склала 300 тис грн; співфінансування з обласного бюджету - 146 тис грн, бюджет Красноградської міської ради - 135 тис грн, спонсорські кошти 4 тис грн (фонд «Патріоти»), внесок конкурсанта 15 тис грн.

Як зазначив Сергій Чернов, ознайомившись із виконаними ремонтними роботами у актовій залі: «Темпи реалізації міні-проектів вже набагато вищий ніж минулоріч. Усі 12 проектів-переможців конкурсу на Красноградщині, переконаний, будуть реалізовані вчасно та якісно».

Другий міні-проект впровадили у дошкільному підрозділі Красноградського НВК № 3. Тут зробили капітальний ремонт центрального, групового вуличних входів та подвір'я.

Як розповідає директор закладу Людмила Образцова, на подвір'ї викладено 81 кв. м тротуарної плитки, замінено чотири дверні блоки на пластикові, плитку у коридорі, відремонтовано два вхідні навіси та два ганки. Сума проекту склала 300 тис грн, спів фінансування з обласного бюджету - 146 тис грн.

У селі Петрівка сьогодні відбулося урочисте відкриття реалізованого міні-проекту «Капітальний ремонт приміщення їдальні Петрівського навчально-виховного комплексу». Тут плиткою були викладені підлога та панелі на стінах, облаштовані вентиляційні ходи, знижена висота стелі, підведена електропроводка, встановлене освітлення та сітки на батареї. Сума проекту склала 298,784 тис. грн, з обласного бюджету направили 149,4 тис. грн.

Четвертим проектом, презентованим сьогодні, став спортивний майданчик у Піщанському НВК. У рамках проекту тут облаштували 100-метрову доріжку зі штучним покриттям. Сума проекту склала 299,5 тис грн, з них, з обласного бюджету - 149,7 тис грн.

Окрім того, у мікрорайоні 3 міста Красноград з'явився ігровий майданчик, відкриття якого також відвідав очільник обласної ради. Для того, аби дозвілля красноградської малечі було яскравим і веселим, з обласного бюджету було спрямовано субвенцію у розмірі 115 тис. грн.

«Діти задоволені, багато емоцій, адже появи такого майданчика довго чекали», - каже Сергій Чернов