До Дня Європи в Україні: «Архітектурні візитки Харкова - застигла історія чи живі легенди?»

Інтерактивна година у Музеї місцевого самоврядування Харківщини буде приурочена до Дня Європи 18 травня. Початок о 16 годині.

Третя субота травня щороку обирається в Україні, щоб можна було дізнаватися більше про спільні цінності й інтереси, спільну історію народів нашого континенту.

Харків - перше місто в Україні, яке отримало повний комплект нагород Ради Європи: Диплом, Почесний Прапор, Таблицю Європи і Приз Європи. Цими нагородами удостоюють муніципалітети Європи за активну діяльність, розвиток дружби і співпраці між європейськими регіонами та поглиблення зв'язків між ними.

День Європи цього разу збігається з міжнародним днем музеїв. Його темою обрано: «Музеї як культурні хаби: майбутнє традицій». Хаб розглядається як центр діяльності та взаємодії.

Як в архітектурному просторі Харкова створювали і відстоювали тепер уже символічні споруди? Дізнаєтеся в Музеї місцевого самоврядування Харківщини. Він розташувався в Держпромі, українському хмарочосі 20-х років минулого століття. Тож приходьте до Музею, який 18 травня працюватиме з 11-ї до 17-ї години.