Семінар-тренінг «Індекс спроможності місцевого самоврядування» щодо залучення потенціалу громадськості ОТГ

За ініціативи президента Асоціації, голови Харківської обласної ради С. Чернова, в рамках Меморандуму про співпрацю та взаємодію між Харківською обласною радою та організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities), яка забезпечує реалізацію програми міжнародної технічної допомоги «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), 21 травня 2019 року відбудеться одноденний тренінг для представників об'єднаних територіальних громад та міст обласного значення щодо застосування в роботі ОМС інструментів та методики оцінювання успішності територіальної громади - Індексу спроможності місцевої влади (ІСМВ) за 4 компетенціями: лідерство та управління; фінансовий менеджмент та бюджетування; надання публічних послуг; залучення громадськості.

Місце проведення: м. Харків, вул. Сумська, 64, 5 поверх, Прес-центр Будинку Рад. Початок роботи о 10.00.