22 січня у Харкові відбудеться фахова майстерня УАРОР

У Будинку рад пройде майстерня на тему: «Реформа органів місцевого самоврядування та формування ефективної територіальної організації влади в Україні» для депутатів, службовців районних та обласної ради. Реєстрація триває.

Загалом, у січні Українська асоціація районних та обласних рад проведе вісім фахових майстерень.

Заходи є безкоштовними та відбудуться у 8-ми областях країні: Чернігівській, Полтавській, Донецькій, Харківській, Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Вінницькій.

Тематика, як програма навчань, сформована відповідно до опитування самих представників субрегіонального та регіонального рівнів органів місцевого самоврядування.

Формат передбачає роз'яснення законодавства та практичні вправи, що модеруються профільними експертами. Учасники матимуть змогу отримати відповіді на питання стосовно реалізації повноважень рад у тематичній сфері.

Зареєструватись на навчання можна за номером телефону 044-484-05-66 або написавши на адресу електронної скриньку Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . При реєстрації потрібно повідомити П.І.Б., орган місцевого самоврядування, посаду та контактний телефон.