Зустріч лідерів учнівського самоврядування з представниками Сахновщинської районної ради

5 грудня 2018 року, напередодні Дня місцевого самоврядування до Сахновщинської районної ради завітали лідери учнівського самоврядування навчальних закладів району.

Відзначаючи День місцевого самоврядування лідери мали змогу поспілкуватися із заступником голови Сахновщинської районної ради Яциною Володимиром Валентиновичем та керуючою справами виконавчого апарату районної ради Мусійченко Наталією Миколаївною.

Під час зустрічі Володимир Валентинович ознайомив старшокласників з основними напрямками роботи, структурою районної ради, повноваженнями депутатів районної ради, організацією пленарних засідань, постійних комісій та депутатських фракцій. Також, заступник голови розповів школярам про умови обласного конкурсу для дітей та молоді «Місцеве самоврядування – це ми!» та закликав до спільної командної роботи щодо розвитку та благоустрою громади.

У ході конструктивної роботи учнівська молодь мала можливість поставити запитання, внести свої пропозиції щодо розвитку громад та спробувати уявити себе депутатами.

По закінченню зустрічі школярі привітали працівників органів місцевого самоврядування зі святом, побажали їм успіхів та подарували власноруч виготовлені сувеніри, а керівництво ради пригостило усіх солодощами та чаєм.