П’ята науково-освітня виставка «Публічне управління XXI»

відбулася сьогодні у Харківському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

У роботі виставки взяли участь перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації Микола Тітов, перший заступник голови обласної ради Віктор Коваленко, заступник голови обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев та директор Інституту, керівник Харківського університетського консорціуму Людмила Бєлова.

Захід проведено з метою сприяння утвердженню ролі державної служби та служби в органах місцевого самоврядування як основи для розвитку народовладдя та демократії.

Асоціація разом з обласною радою презентували на виставці кращі практики і ініціативи місцевого самоврядування регіону.

В рамках програми виставки відбудеться низка заходів:

– круглий стіл на тему: «Підготовка фахівців з публічного управління: нові умови та процедури із забезпечення якості»;

– круглий стіл: «Розвиток об'єднаних територіальних громад в умовах децентралізації»;

– засідання Ради молодих учених: «Реалізація проектів молодих учених Харківської області»;

– інтерактивна панель «Оцінювання функціональної та компетентнісної спроможності державних службовців в Україні»;

– презентація науково-освітнього пілотного проекту «Є така професія – служити народу України» тощо.