У Будинку рад обговорили нагородження переможців конкурсу «Місцеве самоврядування – це ми!»

Під головуванням очільника обласної ради, президента Асоціації Сергія Чернова відбулося засідання оргкомітету з питань підготовки та проведення обласного конкурсу для дітей та молоді «Місцеве самоврядування – це ми!».

Участь також взяв перший віце-президент - виконавчий директор Асоціації Микола Тітов. Члени оргкомітету розглянули хід проведення конкурсу та обговорили питання організації урочистого заходу та нагородження переможців.

Так, цьогоріч на розгляд експертної комісії надійшли роботи майже від чотирьохсот школярів та студентів. Слід зазначити, що у порівнянні з минулим роком кількість учасників зросла в чверть.

Як підкреслив голова оргкомітету, голова обласної ради Сергій Чернов, важливо, що кожного року ми бачимо позитивну динаміку розвитку конкурсу.

«Молодь щороку проявляє ініціативу, сміливо висловлює свою точку зору, а хтось навіть бере на себе відповідальність і приступає до справжнього самоврядування у своїх громадах. Важливо, аби лідерські якості і усвідомлення значимості кожної людини були присутні у нашому суспільстві з дитячих років – це є наша основна мета», – зазначив він.

Нагородження переможців у шести номінаціях конкурсу відбудеться 6 грудня на урочистому прийомі з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні, що проходитиме у Будинку рад.