Практичний семінар з підготовки проектних заявок до участі в обласному конкурсі «Разом в майбутнє» провели для мешканців Ізюмщини та Сахновщини

Гасло цьогорічного конкурсу – якісні проекти, з комплексним підходом до вирішення проблемних питань.

Спеціалісти управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв'язків виконавчого апарату обласної ради провели практичне семінарське заняття у Сахновщінському, Ізюмському районах та місті Ізюм. У заході, на якому розповіли про особливості цьогорічного конкурсу, взяли участь сільські голови, члени ОСББ, представники громадських організацій, батьківських рад, вуличних та квартальних комітетів.

За словами представників обласної ради, у цьому році проводиться вже восьмий обласний конкурс міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», метою якого є об'єднання спільних зусиль влади та громади на вирішення проблемних питань у різних напрямах: від благоустрою територій населених пунктів і закупівлі спеціальної техніки, до відкриття додаткових місць в дитячих садочках та територіальних центрах соціального обслуговування населення.

Всі реалізовані міні-проекти – розвиткові для громад, які покращують життя, вирішуючи проблеми комплексно.

Наразі продовжується реєстрація проектних заявок на участь у Конкурсі на 2019 рік, термін подання яких закінчується 31 жовтня 2018 року.

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 12 об’єднаних територіальних громад