Музейна карта допомогла юним спортсменам

Спортивний клуб «Пересвєт»  як громадська організація підтримує зв'язок  із Музеєм місцевого самоврядування Харківщини. Серед вихованців клубу – і майстри спорту міжнародного класу. Навчання боротьбі й самообороні у шкільному віці природно поєднується із знайомством з історією рідної землі. Легендарний монах-воїн Пересвєт  поєднав хрест і меч. Отак і майбутні чемпіони вивчають і нові прийоми, і нові для них факти з минулого.

Під час музейного спілкування «пересвєтівці» взяли участь у квесті, пройти який допомогла музейна карта цікавинок.

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 12 об’єднаних територіальних громад