Засідання Правління Асоціації

спільно з Головним управлінням Державної фіскальної служби у Харківській області, Харківською обласною державною адміністрацією, Харківською обласною радою відбудеться 03 серпня 2018 року за адресою: м. Харків, вул. Пушкінська, 46, 5 пов., конференц-зала Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області.

Початок роботи: 15:00.

Проект порядку денного:

Вступне слово, вітання учасників.
- Рибаков Микола Володимирович, начальник Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області;
- Тітов Микола Ілліч, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації, депутат обласної ради.

1. Про перспективи та шляхи погашення податкового боргу комунальних підприємств області.

Інформують:
- Праскурін Артур Вячеславович, заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області;
- Німий Олег Сергійович, заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області;
- Немикіна Людмила Петрівна, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, віце-президент Асоціації, керівник Центру розвитку громад.

2. Про деякі питання сплати рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин загальнодержавного значення.

Інформує: Немикіна Людмила Петрівна, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, віце-президент Асоціації, керівник Центру розвитку громад.

3. Про деякі процедурні питання припинення місцевих рад, в результаті їх реорганізації шляхом приєднання до об'єднаних територіальних громад.

Інформує: Тітов Микола Ілліч, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації, депутат обласної ради.

4. Різне.

4.1. Про деякі питання формування госпітальних округів Харківської області.