Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування

Рада  Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування оголошує
Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування
у 2012 році

Метою Конкурсу є відбір проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, які фінансуються за рахунок коштів державного бюджету, а також інших джерел, не заборонених законодавством, і спрямовані на розв’язання актуальних проблем розвитку місцевого самоврядування, поширення позитивного досвіду, набутого у процесі їх реалізації.

Проведення Конкурсу передбачено Указом Президента України від 28 жовтня 2002 р. № 952/2002 "Про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування", постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2003 р. № 64 "Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування". Підставою для оголошення конкурсного відбору 2012 року є рішення засідання ради Конкурсу від 17 січня 2012 року.
Учасниками Конкурсу є органи місцевого самоврядування, які в установленому порядку зареєстрували проект або програму розвитку адміністративно-територіальної одиниці.

Органи місцевого самоврядування – претенденти на участь у Конкурсі – подають на адресу дирекції Конкурсу (Державний фонд сприяння місцевому самоврядуванню в Україні,01133, м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, корпус "А", кімн.709):
- заяву на участь у Конкурсі;
- оригінал проекту (програми), дві його копії та електронну версію проекту (програми);
- копію рішення відповідної ради щодо затвердження проекту (програми).

Реєстрація проектів та програм – з 1 лютого по 15 червня 2012 р., щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 09-00 до 18-00.
Контактні телефони дирекції Конкурсу: (044) 285-77-58.

Детальна інформація щодо проведення Конкурсу у 2012 році розміщена на веб-сайті Державного фонду сприяння місцевому самоврядуванню в Україні www.municipal.gov.ua в розділі "Кращі практики", рубрика "Всеукраїнський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування".

Дивиться також:

Обласний конкурс "Разом в майбутнє"

Нормативні документи конкурсу міні-проектів "Разом в майбутнє":

1. Рішення Харківської обласної ради від 18 серпня 2011 року № 227-VI «Про запровадження обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад, затвердження Положення про нього та про внесення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування в Харківській області на 2011-2015 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 15 вересня 2010 року № 1805-V (зі змінами)».
  2. Розпорядження голови обласної ради від 26 грудня 2017 року № 200 «Про утворення Конкурсного комітету обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє», затвердження його персонального складу та визнання деяких розпоряджень голови обласної ради такими, що втратили чинність».

3. Рішення Харківської обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ «Про затвердження Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє"».
  4. Положення про порядок проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» (Додаток до рішення обласної ради від 7 грудня 2017 року № 579-VІІ).

Подати заявку на участь у конкурсі (онлайн)