Семінар “Децентралізація та робота з внутрішньо-переміщеними особами: міжнародний досвід і місцева проблематика"

08 червня 2018 року у Харкові відбулися панельні дискусії за темами : «Децентралізація та робота з внутрішньо-переміщеними особами: міжнародний досвід і місцева проблематика» та «Успіхи та проблеми децентралізації в Україні: приклад Харківської області».
Захід проводився Українським інститутом публічної політики спільно з Лейденським університетом, Європейським центром Фонду Карнегі за міжнародний мир та всеукраїнським благодійним фондом «Право на захист» в межах проекту ««Безпека людини та конфлікт в Україні: локальні підходи і загальнонаціональні масштаби» за підтримки Нідерландської організації з наукових досліджень.
У роботі семінару взяли участь Тітов Микола Ілліч, перший віце-президент – виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, Камаса Маргарита Валеріївна – начальник відділу міжнародних зв'язків та презентаційної роботи управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв'язків виконавчого апарату Харківської обласної ради, Усань Оксана Василівна – заступник начальника управління, начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування та моніторингу реформ управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв'язків виконавчого апарату Харківської обласної ради, керівники ОТГ, представники підрозділів обласної державної адміністрації, науковці, експерти.