Свято останнього дзвоника відбулося сьогодні у школах міста та області

Почесний громадянин Харківської області Микола Тітов вручив сертифікати кращім учням за підсумками квітня – травня під час урочистостей, присвячених останньому дзвонику.

Сертифікати на отримання стипендії Почесного громадянина Харківщини Миколи Тітова отримали учні Сахновщинської загальноосвітньої школи I-III ступенів №2, Сугарівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Сахновщинської районної ради та КЗ «Харківська загальноосвітня школа I-III ступенів №74 Харківської міської ради Харківської області».

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 12 об’єднаних територіальних громад