Голови районних рад навчаються на всеукраїнській фаховій майстерні із секторальних реформ у медицині

Фахова майстерня «Секторальні реформи, як невід'ємна складова процесу децентралізації: медицина» проходить сьогодні у Мінрегіоні. У відкритті заходу взяли участь перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В'ячеслав Негода, президент Асоціації районних та обласних рад, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

Майстерня проводиться для представників районних рад задля обговорення актуальних питань медичної реформи, а також роз'яснення тонкощів реалізації своїх повноважень у цій сфері. Про аспекти медичної реформи дискутують також високопосадовці центральних органів влади, парламентарі та представники експертного середовища.

Фахова майстерня організована в рамках Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що реалізується у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад та Асоціацією міст України.