Почесний громадянин Харківської області Микола Тітов відзначив сертифікатами обдарованих учнів

Триває щомісячний Конкурс для обдарованих учнів, який запровадив Почесний громадянин Харківської області Микола Тітов. Відповідно до конкурсу найкращі учні отримують стипендію.

У Харківській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 74 найкращім (за результатами оцінок лютого - березня) учням було вручено сертифікати для отримання цієї стипендії.

Для визначення переможців конкурсу працює спеціальна експертна комісія, яку очолює директор школи, а до складу входять вчителі. У конкурсі приймають участь учні старших класів.

Сертифікати вручив помічник депутата обласної ради.

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 12 об’єднаних територіальних громад