Загальні збори Асоціації – 17 квітня 2018 року, смт Нова Водолага

17 квітня 2018 року в залі засідань Нововодолазької селищної ради (ОТГ) (смт Нова Водолага, вул. Донця Григорія, 14) відбудуться чергові Загальні збори уповноважених представників членів Асоціації.

До участі запрошуються члени Правління Асоціації, голови районних рад, міські голови міст обласного значення та голови об'єднаних територіальних громад.

09:30 – 10:30 Ознайомлення з роботою ЦНАПу, реєстрація учасників.

10:00 – 10:30 Засідання Правління Асоціації.

10:30 Відкриття Загальних зборів, початок роботи.

Проект порядку денного (станом на 20.03.2018 р.)

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 12 об’єднаних територіальних громад