Почесний громадянин Харківської області Микола Тітов відзначив сертифікатами обдарованих учнів у Харківській школі №74

Сьогодні у рамках Конкурсу для обдарованих учнів, який запровадив Почесний громадянин Харківської області Микола Тітов, у Харківській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 74 найкращім (за результатами оцінок листопада — січня) учням було вручено сертифікати на отримання місячної стипендії.

Для визначення переможців конкурсу на отримання стипендії працює спеціальна експертна комісія, яку очолює директор школи, а до складу входять вчителі.

У конкурсі приймають участь учні старших класів, які у недалекому майбутньому закінчують школу та будуть поступати у ВУЗИ, отримувати професію.

Сертифікати вручив помічник депутата обласної ради.

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 12 об’єднаних територіальних громад