Тренінг на тему «Формування лідерських якостей – ініціативність, відповідальність та реалізація мети»

Буде проведено з 28 лютого по 2 березня у м Харкові.

Захід організовано Всеукраїнською асоціацією районних та обласних рад за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Мета заходу – поглибити знання та надати практичні поради представникам органів місцевого самоврядування, а також навчити учасників доступно проводити інформаційно-просвітницькі заходи на зазначену тему.

До навчань запрошуються голови та депутати обласної і районних рад, сільськи, селищні голови, а також голови та старости ОТГ Харківщини.

Для оформлення участі у тренінгу необхідно надіслати до 19 лютого 2018 року на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду інформацію про слухачів: ПІБ, посада, номер телефону, адреса електронної скриньки. Піссля цього учаснику буде надіслана детальна логістична записка та Програма тренінгу.

Навчання є безкоштовними: проживання та харчування здійснюється за рахунок організаторів.

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 11 об’єднаних територіальних громад