Сергій Чернов бере участь у Стратегічній зустрічі щодо співпраці Україна-Комітет регіонів ЄС

Президент Асоціації, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов разом з делегацією фахівців ради бере участь у Стратегічній зустрічі щодо співпраці Рівний-Рівному у рамках робочої групи Україна-Комітет регіонів ЄС (далі - Ініціатива Рівний Рівному).

Зустріч відбувається у тісній координації з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, за участі представництва ЄС в Україні, керівництва Програми «U-LEAD з Європою», а також партнерів з Хмельницької та Запорізької областей.

Ініціатива Рівний Рівному має на меті об'єднати представників місцевого та регіонального рівнів з країн ЄС та України, аби сприяти обміну досвідом, розвитку спроможностей та розбудові партнерства. Стратегічна зустріч націлена на презентацію концепції та плану дій, знайомство з учасниками ініціативи та попереднє обговорення зустрічі партнерів, яка пройде незабаром у Брюсселі.