Семінар – нарада «Про умови участі в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» відбулася у Золочеві

Віце-президент Асоціації, голова постійної комісії Харківської обласної ради з питань бюджету Людмила Немикіна та начальник відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування та моніторингу реформ виконавчого апарату обласної ради Оксана Усань побували на Золочівщині з робочою поїздкою. Візит відбувся з питань надання методологічної допомоги щодо участі в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє».

В роботі семінару взяли участь керівники району, сільські, селищні голови, представники громадських організацій, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, батьківських рад, органів самоорганізації населення та інші зацікавлені жителі Золочівського району.

Представники обласної ради ознайомили учасників зі змінами та умовами участі в обласному конкурсі, а також надали вичерпні відповіді на всі питання учасників.

Зокрема, Людмила Немикіна зазначила, що цьогоріч пріоритетною номінацією конкурсу є «Збереження історико-культурної спадщини». Також за її словами, Золочівщина за сім років існування проекту подала до участі у конкурсі 113 проектних заявок, з яких проектами-переможцями стали 35 проектів.

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 12 об’єднаних територіальних громад