Сергій Чернов зустрівся з активом Дворічанського району

Відбулась зустріч президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з селищним та сільськими головами, а також представниками територіальних громад Дворічанського району.

Під час спілкування з активом Дворічанщини, Сергій Чернов зазначив, що приїхав допомогти району, кожній громаді. «Дворічанський район має великий, багато в чому ще невикористаний, потенціал розвитку. У громад багато можливостей, яких стає більше в ході проведення реформ», - підкреслив голова обласної ради.

Сергій Чернов розповів присутнім про хід та особливості реалізації реформ місцевого самоврядування та децентралізації, обговорив питання впровадження медичної реформи на Харківщині, а також діяльність Дорожнього фонду, який починає працювати цього року.

«Реалізація секторальних реформ потребує активної участі місцевої влади, тому в наших планах активно співпрацювати з вами й за цим напрямком. Успішна реалізація реформ дозволить покращити якість життя в кожному населеному пункті, кожній громаді, зберегти у громадах дорогоцінний людський потенціал», - сказав Сергій Чернов.

Учасники зустрічі також отримали важливу інформацію про особливості участі громад у обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» у 2018 році, можливості участі в інших проектах та організацію співробітництва територіальних громад. Крім того, однією з тем зустрічі також стали питання формування місцевих бюджетів на 2018 рік.