Робота Центрів надання адміністративних послуг

Центр надання адміністративних послуг Первомайської міської ради Харківської області

ЦНАП знаходиться в будівлі Первомайської міської ради, на першому поверсі закладу, обладнаний пандусом, парковкою для машин, велосипедів, та місцем для зберігання колисок.

Загальна інформація:

- Дата відкриття нового приміщення ЦНАП – 11.06.2017 р.;
- Кількість працівників – 4;
- Кількість послуг, що надаються – 104;
- Обслуговується понад 100 людей на день;
- За рік роботи надано13725 послуг мешканцям міста і району;
- Кількість населення міста – 30 тис.чол.;
- Служби, які надають свої послуги в приміщенні Первомайського ЦНАП: Держгеокадастр, Сервісний центр МВС, Відділ ЖКГ, Відділ Державної реєстрації;
- Загальна площа приміщення ЦНАП складає –191,0 кв. м.

Зона очікування та інформування

Найбільш функціональним є перше приміщення, саме тут розміщена рецепція з електронною чергою, зручне місце очікування з доступом WI-FI, місця для заповнювання документів з інформаційними стендами, дитячий куточок, термінал для оплати послуг, вбиральня.

Рецепція

В ЦНАП працює інформаційна довідка через систему Skype, також графік роботи є індивідуальним та зручним для мешканців, а саме: працює кожен день без перерви, кожного четверга до 20-00, а в суботу до 15-00.
Електронна черга.

Діє система запису до спеціаліста через електронну чергу (перший з ЦНАП міст обласного значення окрім ЦНАП м. Харкова).

В зоні інформування і очікування розташовані інформаційні стенди з інформацією про перелік послуг, бланки заяв та зразки їх заповнення, а адміністратор на рецепції завжди допомагає людям заповнювати різноманітні бланки.

У центрі є дитячий куточок, а вбиральня обладнана для інвалідів-візочників.

Система оцінювання якості послуг ЦНАП

Запроваджено проект оцінювання якості надання адміністративних послуг, в якому відвідувачі центру залишають чек з електронної черги в контейнери, покидаючи заклад.

Операційна зала центру

В операційній залі працюють 12 спеціалістів різних структур, зала обладнана всією необхідною технікою, зручними робочими місцями, кімнатою для відпочинку та архівами.

Робоча атмосфера

Створені комфортні умови, як для персоналу так і для відвідувачів, були розроблені індивідуальні робочі місця спеціально для прийому людей так, щоб не заважати один одному.

Підтримка Німеччини та GIZ

Завдяки співпраці з німецьким товариством GIZ Первомайський ЦНАП було доукомплектовано 7 комплектами офісної техніки та ліцензійним програмним забезпеченням.

Первомайський ЦНАП надає послуги:

реєстрація підприємницької діяльності та прав на нерухоме майно, громадських об'єднань, статутів територіальних громад; реєстрацією місця проживання; паспортні послуги; врегулювання земельних відносин; соціальні послуги; житлові та родинні питання; довідка з місця реєстрації; документи дозвільного характеру.

Послуги МВС України

Перший ЦНАП в Харківській області в якому послуги надаються сервісним центром Міністерства внутрішніх справ України.

Центр надання адміністративних послуг Нововодолазької селищної ради Харківської області

Відкриття Центру надання адміністративних послуг Нововодолазької селищної ради

5 грудня 2017 року у приміщенні Нововодолазької селищної ради відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг Нововодолазької селищної ради.

На відкриття центру прибули почесні гості: перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко, регіональний координатор проектів GIZ Олексій Лиска, експерти Харківського ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування» Віктор Нестеренко та Володимир Родченко, голова Нововодолазької районної ради Світлана Ротач, керівник апарату Нововодолазької РДА Олександр Смірнов, перший заступник голови районної ради Роман Мерзлікін. Церемонію відкриття розпочав голова Нововодолазької селищної ради Олександр Єсін, він розповів про шлях розвитку Центру до сучасної, модернізованої установи та про майбутні плани щодо роботи ЦНАПу. Побажав колективу ЦНАП злагодженої роботи, процвітання та привітних відвідувачів. Символічну стрічку відкриття перерізали В. Коваленко та С. Ротач.

Гостей та присутніх вразило сучасне обладнання приміщення та забезпеченість всім необхідним: це і дитячий куточок для відвідувачів з дітьми, м'які меблі, забезпеченість всією необхідною інформацією та ін.

Адреса: Харківська обл.., смт Нова Водолага, вулиця Донця Григорія, б.14,1-й поверх Нововодолазької селищної ради

Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , Skype: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду
тел..(05740)4-20-26, (05740) 4-45-95

Режим роботи:
Вівторок, червер, п'ятниця, субота з 8.00 год. до 17.00 год.
середа з 8.00 до 19.00 год.
вихідні дні – неділя, понеділок.

ЦНАП Нововодолазької селищної ради надає адміністративні послуги за принципами: зручно, доступно, комфортно!

Центр надання адміністративних послуг при виконавчому комітеті Нововодолазької селищної ради є структурним підрозділом Нововодолазької селищної ради. ЦНАП – відділ, в якому надаються адміністративні послуги через адміністратора шляхом його взаємодії з суб'єктами надання адміністративних послуг. ЦНАП забезпечує організаційну єдність фронт-офісу (власне ЦНАП) та бек-офісу (суб'єктів надання адміністративних послуг) в межах Нововодолазької селищної ради.

Основними завданнями ЦНАПу є:

- організація надання адміністративних послуг у найкоротший строк та за мінімальної кількості відвідувань суб'єктів звернень;
- спрощення процедури отримання адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання;
- надання консультацій та роз'яснень суб'єктам звернень про вимоги та порядок надання адміністративних послуг, що надаються через адміністратора, суб'єктів надання адміністративних послуг, які надають послуги безпосередньо;
- надання вичерпної інформації щодо необхідного переліку документів для отримання адміністративних послуг.

У Центрі надання адміністративних послуг Нововодолазької селищної ради громадяни і суб'єкти господарювання мають можливість у зручний спосіб в одному місці отримати необхідні їм адміністративні послуги.

Крім того, перевагою Центру є:

- зручне територіальне розташування та логістика;
- універсальне обслуговування фахівцями високого рівня;
- орієнтований на громадян режим роботи;
- некабінетна система обслуговування;
- комфортні зони для очікування та обслуговування, в тому числі, для осіб з обмеженими можливостями;
- максимальна інформативність (в т.ч. рецепція).

У Центрі надання адміністративних послуг Нововодолазької селищної ради було встановлено спеціальне обладнання, для виготовлення закордонних біометричних паспортів громадян України та ID карт! Найближчим часом обладнання буде підключено до спеціалізованого зв'язку і розпочнеться реалізація цієї послуги!

У складі Асоціації об’єдналися 432 рад різного рівня, що складає 98,2% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 12 об’єднаних територіальних громад