З Новим 2018-м роком!

Шановні друзі!

Перегортаючи сторінку 2017-го, намагаємося зазирнути у рік наступний, очікуючи від нього більше радості, приємних сюрпризів і подарунків.

Щиро зичу усім, попри життєві завірюхи, завжди плекати в душі віру у перемогу добра, надію на торжество справедливості, любов до найрідніших. І в жодному разі не відмовлятися від мрій, що дають наснагу і забарвлюють буденність у яскраві кольори.

Дорогі друзі! Напередодні нового відрізку життя, який ми звикли називати роком, все частіше замислюємося про здійснене і заплановане. Слобожанці завжди були працьовиті і завзяті, щедрі і відверті; наша сила у єдності, а успіх – у наполегливості. Розбудовуючи нове, важливо не втратити зв'язок поколінь, примножити всі надбання і передати їх нащадкам.

Від усього серця бажаю вам веселих, лунких і красивих свят. Під новорічні куранти хай загадується і втілюється потаємне. А Різдвяна зоря нехай веде вас по життю щасливими стежками. Будьте здорові, будьте заможні! А наша країна – мирна й квітуча. З Новим, 2018-м роком вас, шановні жителі Харківщини!

Президент Асоціації,

голова обласної ради                                   С. Чернов