На центральних вулицях Балаклії встановлена система відеоспостереження

У Балаклії презентували об’єкти - переможці конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад “Разом в майбутнє”. У заходах взяли участь віце-президент Асоціації, депутат Харківської обласної ради Людмила Немикіна, Балаклійський міський голова Іван Столбовий, учасники ініціативних груп проектів, жителі міста.

У 2017 році Балаклійська міська рада підтримала п'ять проектів місцевих ініціативних груп, спрямованих на покращення благоустрою міста та енергозбереження будинків. А саме:

- «В охайний під’їзд і заходити приємно» - капітальний ремонт під’їздів з заміною вікон і дверей за адресою: вул. Соборна, 34. Сума проекту - 165 707 грн.

- «Від зупинки до зупинки - затишно і зручно» - придбання та встановлення зупиночних павільйонів, сума проекту - 195 тис грн.

- «Світло кожному дому» - поточний ремонт прибудинкового освітлення житлових будинків комунальної власності територіальної громади  м. Балаклія. Сума проекту - 199 989,36грн.

- «Наш пріоритет - комфорт громадян» - придбання та встановлення дитячого грального комплексу на пл. Ростовцева. Сума проекту - 199 998,00 грн.

- «Безпечне місто» - встановлення системи IP відеоспостереження з роздільною здатністю 1980х1080 (Full HD) і 1280х720 (HD 720p) з 28 камерами. Сума проекту - 199 787,50 грн.

Міський голова Іван Столбовий подякував жителям міста за небайдуже ставлення до рідного міста та запевнив, що Балаклійська міська рада і в подальшому підтримуватиме місцеві ініціативи щодо участі у конкурсі міні-проектів.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад