На Кегичівщині у навчальних закладах втілено чотири енергозберігаючі міні-проекти

В урочистому відкритті міні-проектів взяли участь депутат Харківської обласної ради Андрій Хвесик, голова Кегичівської районної ради Лариса Стефанюк, голова районної державної адміністрації Роман Гончаров.

В с. Медведівка  завдяки перемозі в номінації  «Тепло і затишок в кожен клас» замінено вікна у навчальному закладі на енергозберігаючі. За підсумками конкурсу міні-проект став одним із переможців отримавши гранд на загальну суму – 100 тис. грн., в тому числі з обласного бюджету – 50 тис. грн.

Завдяки реалізації міні проекту «Нові вікна – це не розкіш, а потреба на шляху до енергозбереження» проведено заміну вікон в Новопарафіївському навчально-виховному комплексі на загальну суму 65,301 тис.грн., в тому числі з обласного бюджету  32,650 тис.грн.

Ініціативні групи сіл Красне та Вовківка теж стали переможцями обласного конкурсу міні-проектів: у навчальних закладах було замінено вікна і двері. Загальна вартість проектів – майже 400 тис.грн, половину профінансовано з обласного бюджету.

У складі Асоціації об’єдналися 458 рад різного рівня, що складає 97,9% від загальної кількості місцевих рад Харківської області, у тому числі 5 об’єднаних територіальних громад